Draai je toestel voor de beste experience.

PRIVACY- EN COOKIEBELEID

Inleiding
Hier leest u hoe HEINEKEN omgaat met de verwerking van persoonsgegevens die zij verkrijgt via deze website. HEINEKEN is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking van die gegevens als bedoeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens en heeft de gegevensverwerking gemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens onder nummer 1397531.

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens die wij kunnen verwerken zijn van degenen waarmee wij contact hebben, van bezoekers en gebruikers van deze website. Daarbij kan worden gedacht aan contactgegevens, betalingsgegevens en gegevens over interesses en voorkeuren. Het verstrekken van persoonsgegevens is nooit verplicht, maar deelname aan acties, toegang tot content of verzoeken om informatie kunnen wel afhankelijk zijn van het verstrekken van informatie.  

Doeleinden verwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt om op een goede en effectieve wijze onze producten of diensten te factureren en te leveren, te voldoen aan wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld leeftijdscontrole), contact met u op te nemen, om de website af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren zodat u niet bij iedere bestelling uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen, om de website verder te ontwikkelen en te verbeteren. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken voor marketingdoeleinden (zoals acties uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, respons op onze acties te meten), statistische analyse, marktonderzoek en om u een nieuwsbrief, aanbieding, gebruikersinformatie, servicebericht of andere elektronische boodschap toe te sturen.  

Verstrekking Persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens kunnen worden uitgewisseld met de groepsmaatschappijen van HEINEKEN. Op basis van die gegevens kan een profiel worden opgesteld zodat wij u beter van dienst kunnen zijn en de inhoud van onze websites, apps, producten en diensten nog beter op uw interesses af kunnen stemmen.

Persoonsgegevens worden niet zonder uw voorafgaande toestemming ter beschikking gesteld aan andere derden voor een ander doel dan het doel waarvoor u de persoonsgegevens hebt verstrekt. Nadat u ons de benodigde toestemming hebt gegeven, kunnen wij u per e-mail en via social media zoals Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn op de hoogte houden van onze nieuwste acties en producten. De lijst van social media kanalen kan worden uitgebreid. Indien u hierover vragen heeft kunt u contact met ons opnemen. De contactgegevens van HEINEKEN treft u onderaan de pagina.

Beveiliging
HEINEKEN heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking te voorkomen. 

Verzet, inzage, correctie en verwijdering persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard voor het doel van de verwerking. U kunt uw persoonsgegevens inzien, laten corrigeren of verwijderen. Ook kunt u aangegeven dat u niet langer reclame van HEINEKEN wenst te ontvangen. De contactgegevens van HEINEKEN treft u onderaan de pagina.

Cookiebeleid
Cookies zijn bestanden die door uw browser worden opgeslagen op uw computer, tablet, telefoon of ander apparaat.

De website gebruikt cookies voor de volgende doeleinden:
Functionele cookies: cookies die worden gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van de website voor bezoekers te verbeteren en om u te herkennen bij een volgend bezoek. Er wordt bijvoorbeeld een cookie aangemaakt om het land en de taalinstellingen van uw voorkeur en de op de leeftijdspagina ingevoerde informatie te onthouden. Zonder dit cookie moet u voor elke pagina die u op de website wilt bezoeken uw leeftijd invoeren. De functionele cookies van de website die door HEINEKEN op uw computer worden opgeslagen, zijn alleen geldig tijdens uw sessie op de website.

Analytics-cookies: HEINEKEN gebruikt Google Analytics-cookies om te analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. HEINEKEN kan zo verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid van de website doorvoeren. Google verwerkt uitsluitend via de website verkregen gegevens. Deze gegevens zijn altijd anoniem. Ga naar www.google.com/analytics voor meer informatie over Google Analytics.

Cookies van derden: de website staat cookies van sociale plug-ins van een aantal derden toe. Op deze manier kan een gebruiker content van de website via bepaalde sociale netwerken delen. Deze plug-ins verbeteren daarnaast de gebruiksvriendelijkheid van de website. Zo kunnen gebruikers zich op de website aanmelden met hun Facebook-gegevens dankzij de Facebook-plug-in op de website. Het gebruik van de door derden via sociale plug-ins verzamelde gegevens wordt exclusief door deze derden bepaald. HEINEKEN kan deze cookies niet lezen (en deze derden kunnen de cookies van HEINEKEN niet lezen). Lees de respectievelijke beleidsregels van deze derden voor meer informatie over de cookies van de betreffende derden. 

Uw instellingen wijzigen 
Door de instellingen van uw webbrowser te wijzigen, kunt u aangeven dat u op de hoogte wilt worden gebracht als er een cookie op uw computer wordt opgeslagen. Door de instellingen te wijzigen, kunt u ook aangeven dat uw browser geen cookies van deze website mag aanvaarden. Als uw browser geen cookies van deze website aanvaardt, krijgt u mogelijk echter geen toegang tot bepaalde features van de website en kunt u mogelijk niet alle features gebruiken.

Wijzigen van het privacy- en cookiebeleid
HEINEKEN kan dit privacy- en cookiebeleid aanpassen.

Contact
Uw vragen over dit privacy- en cookiebeleid kunt u – o.v.v. “Privacy” - richten via het contactformulier op de Website (https://www.heineken.nl/contact).

Dit privacy- en cookiebeleid is voor het laatst gewijzigd op 4 maart 2016.